Održan 3 sastanak Savjetodavnog povjerenstva za dodjelu donacija

U utorak, 4. lipnja 2024. godine, održan je 3. sastanak Savjetodavnog povjerenstva za dodjelu donacija na području Općine Dvor.
Održan 3 sastanak Savjetodavnog povjerenstva za dodjelu donacija

Savjetodavno povjerenstvo nastavlja dalje svoj rad kao potpora Fondu u prepoznavanju potencijalnih projekata i korisnika donacija na području Općine Dvor, koji doprinose poboljšanju životnih uvjeta i podizanju kvalitete života lokalne zajednice.

Fond je, na prijedlog Savjetodavnog povjerenstva, podijelio dodjelu donacija na dva tematska područja. Nakon završenog prvog Javnog poziva koji je obuhvatio projekte vezane uz humanitarni rad, zaštitu ljudskih prava, kulturu, sport, okoliš, turizam, odgoj i obrazovanje, i trgovačka društva koja obavljaju djelatnost od koje šira društvena zajednica ima korist, u pripremi je drugi Javni poziv koji je predviđen za projekte područja ruralnog razvoja i poljoprivrede.

Trećem sastanku Savjetodavnog povjerenstva prisustvovalo je 17 članova, direktor Fonda Josip Lebegner, djelatnica Fonda Andrea Talian, vanjski suradnik Aleksandar Džakula, iz Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, te vanjska suradnica Karmen Sinković, dipl. ing.

Razgovaralo se o prijedlogu mjera i ciljeva kojima bi se ostvario što veći koristan učinak prema široj lokalnoj zajednici, prikupljeni su prijedlozi članova i sukladno tome donesen je zaključak o idućem sastanku nakon kojeg se planira i raspisivanje drugog Javnog poziva za dodjele donacija na području Općine Dvor koji će obuhvatiti obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

Više o programu dodjele Donacija lokalnom stanovništvu može pročitati na našim stranicama.

Vi pitate, mi odgovaramo
Više

Kutak za najmlađe

Više

Najčešće zablude

Najčešće zablude

Više

Info centri o RAO

Info centri o RAO

Više

Pristupačnost